Menu Border

Koeling & airconditioning

vdBuijsInstall kan u als installateur op diverse vlakken van dienst zijn op het gebied van koeling. U kunt denken aan airconditioning voor uw woonruimte(s) of uw bedrijfsruimte(s).

Airconditioning

Met de klimaatveranderingen worden de zomers steeds warmer en is de roep om airconditioning steeds groter. Het toepassen van airconditioning is in veel gevallen mogelijk. vdBuijsInstall heeft STEK (F- gassen) gecertificeerde monteurs in dienst om airconditioning te mogen plaatsen. 
vdBuijsInstall werkt op het gebied van airconditioningsystemen met de merken LG en Daikin. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een enkele ruimte te voorzien van een airconditioning of meerdere ruimtes. 

 

Koeling

Als u in het bezit bent van een warmtepomp of voornemens bent om deze te laten plaatsen zijn er vaak ook mogelijkheden om deze uit te rusten met een koelmodule waardoor de warmtepomp in staat is om via het verwarmingsafgiftesysteem tot 3 Graden Celsius terug te koelen op basis van de binnentemperatuur. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand formulier.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

Neem contact met ons op

Fijn dat je er bent!

Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

Accepteren Weigeren
Buster