Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Voorwaarden


  vdBuijsInstall beschikt over zijn eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven. 

  Onderstaand vindt u de voorwaarden voor de verschillende diensten. Bekijk of u voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een onderhoudscontract bij vdBuijsInstall.
   

  Ons werkgebied

  Om het serviceniveau te kunnen garanderen wat wij nastreven bieden wij alleen onderhoudscontracten aan met onze onderhoudsafdeling in de volgende plaatsen. 

  Achtmaal, Bavel, Breda, Chaam, Effen, Etten-Leur, Galder, Klein- Zundert, Prinsenbeek, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Sint-Willebrord, Sprundel, Strijbeek, Teteringen, Ulvenhout, Wernhout, Zundert.

  Staat uw woonplaats hier niet tussen? U bent vrij om te vragen of wij onderhoud kunnen uitvoeren aan uw installatie. Onze service-afdeling zal beoordelen of het mogelijk is om onderhoud uit te voeren aan uw installatie. 

   

  Uw installatie

  Wij bieden na plaatsing van een installatie door ons zelf al een vrijblijvend onderhoudscontract aan als dit binnen onze serviceregio valt. Heeft u een installatie die niet door ons is geplaatst dan zullen wij eerst beoordelen of wij deze installatie in onderhoud kunnen nemen. Dat is afhankelijk van het type, merk en de geschiedenis van het toestel. Daarnaast is een onderhouds- en serviceabonnement alleen geldig als er ook jaarlijks onderhoud aan wordt uitgevoerd door ons, het is dus niet mogelijk om een andere onderhoudsfrequentie af te spreken. 

  Wanneer u hier vragen over heeft kunt u bellen naar 076 - 597 2229 of mailen naar service@vandenbuijs.nl

   

   

  Buster