Menu Border

Voorwaarden


vdBuijsInstall beschikt over zijn eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Onderstaand vindt u de voorwaarden voor de verschillende diensten. Bekijk of u voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een onderhoudscontract bij vdBuijsInstall.

Heeft u nog geen onderhoudscontract bij ons, dan kunnen wij u helaas op dit moment wegens grote drukte niet helpen. 

Ons werkgebied

Om het serviceniveau te kunnen garanderen wat wij nastreven bieden wij alleen onderhoudscontracten aan met onze onderhoudsafdeling in de volgende plaatsen. 

Achtmaal, Bavel, Breda, Chaam, Effen, Etten-Leur, Galder, Klein- Zundert, Prinsenbeek, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Sint-Willebrord, Sprundel, Strijbeek, Teteringen, Ulvenhout, Wernhout, Zundert.

Staat uw woonplaats hier niet tussen? U bent vrij om te vragen of wij onderhoud kunnen uitvoeren aan uw installatie. Onze service-afdeling zal beoordelen of het mogelijk is om onderhoud uit te voeren aan uw installatie. 

 

Uw installatie

Wij bieden na plaatsing van een installatie door ons zelf al een vrijblijvend onderhoudscontract aan als dit binnen onze serviceregio valt. Heeft u een installatie die niet door ons is geplaatst dan zullen wij eerst beoordelen of wij deze installatie in onderhoud kunnen nemen. Dat is afhankelijk van het type, merk en de geschiedenis van het toestel. Daarnaast is een onderhouds- en serviceabonnement alleen geldig als er ook jaarlijks onderhoud aan wordt uitgevoerd door ons, het is dus niet mogelijk om een andere onderhoudsfrequentie af te spreken. 

Wanneer u hier vragen over heeft kunt u bellen naar 076 - 597 2229 of mailen naar service@vandenbuijs.nl

 

 

Gasketelwet

Plaatsing, onderhoud of reparatie van gasgestookte cv-installaties mag wettelijk gezien vanaf 1 april 2023 alleen nog worden uitgevoerd door bedrijven met een CO-certificering, de zogenaamde Gasketelwet. Zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie of een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren is niet meer toegestaan.

vdBuijsInstall is CO-vrij gecertificeerd. Onze monteurs hebben de cursus CO-Vakmanschap positief afgesloten en zijn daarmee opgeleid om koolmonoxiderisico’s vast te stellen, weg te nemen en te voorkomen.

Vergelijkbaar met de jaarlijkse keuring van een auto wordt uw cv-toestel na onderhoud en goedkeuring afgemeld in een landelijk meldsysteem. Afmelden is enkel mogelijk wanneer uw cv-installatie aan de wettelijke vereisten voldoet. Wanneer de monteur vaststelt dat de cv-ketel, rookgasafvoer en/of luchttoevoer niet voldoen aan de huidige wet- en regelgeving ontvangt u van ons een voorstel om deze te laten vervangen of aan te passen. 

Het niet opvolgen van een advies of voorschrift van een installatiebedrijf valt onder verantwoording van de woningeigenaar. Houdt u er rekening mee dat wij volgens de wettelijke vereisten niet verder mogen werken aan uw installatie totdat de noodzakelijke aanpassing is gedaan. Wij begrijpen dat dit soms vervelend voor u kan zijn. Maar als gecertificeerd installateur kiezen wij ervoor de wettelijke richtlijn te volgen. Het doel is tenslotte de kans op koolmonoxidevergiftiging te minimaliseren. 

Fijn dat je er bent!

Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

Accepteren Weigeren
Buster