Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Ventilatie

  Ventilatie is een steeds actueler thema in woningen, scholen en bedrijfspanden. Voor het creëren van een gezonde luchthuishouding in uw woning of bedrijfspand is een juiste keuze van ventilatie en/of luchtbehandeling nodig.
  Voor elke situatie ontwerpen wij een passend systeem afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en/of gebruiker.

  Ventilatiebox

  Een ventilatiebox zorgt voor afzuiging van lucht in diverse ruimtes in huis. Het is ook mogelijk om deze te bedienen in meerdere ruimtes of zichzelf automatisch aan te laten sturen als er veel vocht of een hoge CO2 waarde wordt gemeten. Het is wel belangrijk dat er ook voldoende luchttoevoer is in deze ruimtes. 

  WTW 

  Een WTW unit combineert het beste van twee werelden; vraaggestuurde natuurlijke ventilatie op basis van CO2 meting gaat hand in hand met warmterugwinning (WTW) uit de ventilatieretourlucht. De vrijgekomen warmte komt via het centrale verwarmingssysteem terug de woning in voor een optimale energiebesparing.

  Luchtbehandeling

  Verse lucht is van essentieel belang en een erg actueel thema in met name scholen en bedrijfspanden. Om een optimaal werkklimaat te creëren is luchtbehandeling een essentieel onderdeel om de prestaties van werknemers of scholieren te bevorderen. vdBuijsInstall kan dit compleet engineeren en voor u uitvoeren.  

  Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

  U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

  Neem contact met ons op

  Fijn dat je er bent!

  Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

  Accepteren Weigeren
  Buster