Menu Border

De historie van vdBuijsInstall

 

Hoe het begon

In 1990 is van den Buijs Installaties opgericht door Kees en Marèse van den Buijs in de voormalige ouderlijke woning van Kees aan de Wernhoutseweg 72 in Wernhout.

De uitbreidingen in Wernhout

In de loop der jaren volgden er vele uitbreidingen aan het pand in Wernhout door de stabiele groei die werd doorgemaakt. Aan het woonhuis werd een showroom aangebouwd in 1993, het magazijn werd verder uitgebreid en in 1998 werd de showroom nog een keer vernieuwd door het bestaande woonhuis plaats te laten maken voor een moderne uitstraling van een volwaardig bedrijfspand met showroom. 

In de jaren erna..

vdBuijsInstall is in de loop der jaren steeds verder gegroeid. Op de kantoren was na diverse verbouwingen geen ruimte meer om extra werkplekken te creëren en ook het magazijn en het buitenterrein werden te klein om verdere groei te kunnen realiseren. Hierdoor werd er besloten om te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie in Breda.

De verhuizing

in 2017 kondigde eigenaar Kees van den Buijs aan dat hij een perceel had bemachtigd aan het hoogwaardige industrieterrein ''Rithmeesterpark'' in Breda. De verhuizing van Wernhout vond uiteindelijk plaats in juli 2019 naar het nieuwe bedrijfspand  aan het Rithmeesterpark 15 in Breda met een nieuwe showroom, grotere kantoren, groter magazijn en een uitgebreide prefab werkplaats. 

De verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand werd groots gevierd in 2020 met een officiële opening inclusief een gastlezing van Helga van Leur en een knallend feest. Op zaterdag en zondag na de officiële opening was het bedrijf geopend voor alle geïnteresseerden en was er een enorme belangstelling in ons bedrijf!

Herbeleef de officiele opening met onze aftermovie

Werken met ons

vdBuijsInstall is als installatiebedrijf inzetbaar voor onder andere (duurzame) verwarming, koeling, ventilatie, loodgieterswerken en sanitair. Werken met vdBuijsInstall betekent samenwerken met een flexibele organisatie met vakbekwame en betrokken medewerkers. vdBuijsInstall beschikt over eigen montagepersoneel ondersteund door de afdelingen calculatie, engineering en werkvoorbereiding. Dit alles zorgt voor een hoogwaardig eindresultaat. 

Dankzij de directe communicatie en de horizontale bedrijfsstructuur en expertise binnen de afzonderlijke gecertificeerde afdelingen kunt u rekenen op een veelzijdige installateur. Ook als partner in bouwteamverband levert vdBuijsInstall een toegevoegde waarde.

Onze afdelingen

vdBuijsInstall bestaat uit verschillende afdelingen waarover de expertises verdeeld zijn:

Service & Onderhoud , Meervoudige woningbouw , Particuliere woningbouw , Utliteitsbouw , Sanidrome 

 

 

Roks Installatietechniek en Baderie Peeters

In maart 2021 heeft vdBuijsInstall Roks Installatietechniek uit Rijsbergen overgenomen. Dit installatiebedrijf met 18 werknemers is volledig geïntegreerd in het bedrijfspand van vdBuijsInstall. Vanaf 2022 is de naam Roks Installatietechniek opgeheven en wordt er volledig gewerkt onder de naam vdBuijsInstall.

In september 2021 heeft vdBuijsInstall ook de lopende werkzaamheden en het personeel van Baderie Peeters overgenomen door de bedrijfsbeeindiging van de eigenaresse. 

Fijn dat je er bent!

Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

Accepteren Weigeren
Buster