Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  De historie van vdBuijsInstall

   

  Hoe het begon

  In 1990 werd van den Buijs Installaties opgericht aan de Wernhoutseweg 72 in Wernhout door Kees en Marèse van den Buijs in de voormalige ouderlijke woning van Kees van den Buijs. 

  De uitbreidingen in Wernhout

  In de loop der jaren volgden er vele uitbreidingen aan het pand in Wernhout door de stabiele groei die werd doorgemaakt. Aan het woonhuis werd een showroom aangebouwd in 1993, het magazijn werd verder uitgebreid en in 1998 werd de showroom nog een keer vernieuwd door het bestaande woonhuis plaats te laten maken voor een moderne uitstraling van een volwaardig bedrijfspand met showroom. 

  In de jaren erna..

  vdBuijsInstall is in de loop der jaren steeds verder gegroeid. Op de kantoren was na diverse verbouwingen geen ruimte meer om extra werkplekken te creëren en ook het magazijn en het buitenterrein werden te klein om verdere groei te kunnen realiseren. Hierdoor werd er besloten om te gaan verhuizen naar een nieuwe locatie in Breda.

  De verhuizing

  in 2017 kondigde eigenaar Kees van den Buijs aan dat hij een perceel had bemachtigd aan het hoogwaardige industrieterrein ''Rithmeesterpark'' in Breda. De verhuizing van Wernhout vond uiteindelijk plaats in juli 2019 naar het nieuwe bedrijfspand  aan het Rithmeesterpark 15 in Breda met een nieuwe showroom, grotere kantoren, groter magazijn en een uitgebreide prefab werkplaats. 

  De verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand werd groots gevierd in 2020 met een officiële opening inclusief een gastlezing van Helga van Leur en een knallend feest. Op zaterdag en zondag na de officiële opening was het bedrijf geopend voor alle geïnteresseerden en was er een enorme belangstelling in ons bedrijf!

  Herbeleef de officiele opening met onze aftermovie

  Werken met ons

  vdBuijsInstall is als installatiebedrijf inzetbaar voor onder andere (duurzame) verwarming, koeling, ventilatie, loodgieterswerken en sanitair. Werken met vdBuijsInstall betekent samenwerken met een flexibele organisatie met vakbekwame en betrokken medewerkers. vdBuijsInstall beschikt over eigen montagepersoneel ondersteund door de afdelingen calculatie, engineering en werkvoorbereiding. Dit alles zorgt voor een hoogwaardig eindresultaat. 

  Dankzij de directe communicatie en de horizontale bedrijfsstructuur en expertise binnen de afzonderlijke gecertificeerde afdelingen kunt u rekenen op een veelzijdige installateur. Ook als partner in bouwteamverband levert vdBuijsInstall een toegevoegde waarde.

  Onze afdelingen

  vdBuijsInstall bestaat uit verschillende afdelingen waarover de expertises verdeeld zijn:

  Service & Onderhoud , Meervoudige woningbouw , Particuliere woningbouw , Utliteitsbouw , Sanidrome 

   

   

  Roks Installatietechniek en Baderie Peeters

  In maart 2021 heeft vdBuijsInstall Roks Installatietechniek uit Rijsbergen overgenomen. Dit installatiebedrijf met 18 werknemers is volledig geïntegreerd in het bedrijfspand van vdBuijsInstall. Vanaf 2022 is de naam Roks Installatietechniek opgeheven en wordt er volledig gewerkt onder de naam vdBuijsInstall.

  In september 2021 heeft vdBuijsInstall ook de lopende werkzaamheden en het personeel van Baderie Peeters overgenomen door de bedrijfsbeeindiging van de eigenaresse. 

  Buster