Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Service & Onderhoud

  vdBuijsInstall beschikt over een eigen Service & Onderhoudsdienst voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties. Voor zowel particulieren als bedrijven.
  Heeft u geen onderhoudscontract bij ons, dan kunnen wij u helaas op dit moment wegens grote drukte niet helpen. 

  Preventief onderhoud

  Preventief onderhoud verbetert de betrouwbaarheid en de levensduur van installaties. Het helpt storingen en/of schade, die voor veel ongemak zorgen, voorkomen. Als vdBuijsInstall de installatie bij u heeft gemonteerd kunt u een abonnement voor preventief onderhoud afsluiten. Hierover leest u meer op de pagina abonnementen

  Storingen

  Heeft u een storing op uw installatie dan kunt u, wanneer u klant bij ons bent, bellen naar onze afdeling Service om een afspraak in te plannen. In een aantal gevallen kunt u zelf ook iets doen om de storing te verhelpen. Kijk op de pagina Storingen en advies voor tips. 

  Beheer

  In voornamelijk grotere installaties bij bedrijven zijn er mogelijkheden dat vdBuijsInstall op afstand kan inloggen en de instellingen kan bekijken en aanpassen waar nodig. 

  Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

  U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

  Neem contact met ons op

  Fijn dat je er bent!

  Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

  Accepteren Weigeren
  Buster