Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Service & Onderhoud

  vdBuijsInstall beschikt over zijn eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u onder andere helpen in de volgende werkzaamheden:

   

   

  Preventief onderhoud

  Wij bieden preventief onderhoud aan op installaties om de betrouwbaarheid en de levensduur van de installaties te verbeteren. Door het uit laten voeren van preventief onderhoud worden storingen en/of schade wat voor veel ongemak kan zorgen voorkomen. Als vdBuijsInstall de installatie bij u heeft gemonteerd heeft u ook de keuze om het preventief onderhoud af te stemmen in combinatie met een abonnementsvorm. Hierover kunt u meer lezen op de pagina over onze abonnementen. 

  Storingen

  Heeft u een storing op uw installatie dan kunt u bellen naar onze service afdeling om een afspraak in te plannen. Voor onze klanten met een service- en onderhoudsabonnement bieden wij deze service ook aan buiten kantoortijden en in het weekend. 

  Beheer

  In voornamelijk grotere installaties bij bedrijven zijn er mogelijkheden dat vdBuijsInstall op afstand kan inloggen en de instellingen kan bekijken en aanpassen waar nodig. 

  Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

  U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

  Neem contact met ons op

  Buster