Menu Border

Abonnementen - Onderhoudscontracten

vdBuijsInstall heeft een eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan installaties bij zowel particulieren als bedrijven. 

 

Abonnementen

vdBuijsInstall biedt abonnementen aan op installaties die door vdBuijsInstall zijn geplaatst. Er zijn abonnementen mogelijk op CV-ketels, Warmtepompen, Airconditioning, WTW-units, VRV- systemen, Zonneboilers en ventilatieboxen. Na installatie van een nieuwe installatie ontvangt u standaard een vrijblijvende aanbieding van ons mits deze ook in onze serviceregio valt. De serviceregio is vastgesteld om altijd binnen een korte tijd service te kunnen verlenen (ook in de avonden en weekenden). De serviceregio is verderop deze pagina te bekijken. 

Tarieven
 

Onderhoudsabonnement cv-installatie
Wanneer u bij ons een onderhoudsabonnement heeft dan komen wij 1x per jaar langs voor het onderhoud van uw cv-installatie. Het tarief van een onderhoudsabonnement is voor 2024 vastgesteld op €118,52 per jaar. (Excl. materiaalkosten en storingen)

Storingen
Heeft u een abonnement dan kunt u ook in het geval van een storing contact met ons opnemen. Daarvoor rekenen wij arbeidsuren á €120,- per uur en de materiaalkosten bij eventuele vervanging van onderdelen. Wij hanteren geen voorrijkosten, maar berekenen de reisuren van onze monteur aan u door.

 

 

Werkgebied 

De volgende plaatsen vallen binnen onze regio waarin wij abonnementen kunnen aanbieden. 

Achtmaal, Bavel, Breda, Chaam, Effen, Etten-Leur, Galder, Klein- Zundert, Prinsenbeek, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Sint-Willebrord, Sprundel, Strijbeek, Teteringen, Ulvenhout, Wernhout, Zundert.

Staat uw woonplaats er niet tussen? U kunt altijd bellen met de vraag om eenmalig onderhoud uit te voeren op basis van regie. Onze service-afdeling zal uw verzoek beoordelen en bekijken of wij dit voor u kunnen uitvoeren. Service-abonnementen kunnen wij in andere plaatsen niet aanbieden omdat wij het serviceniveau wat wij nastreven hier niet kunnen realiseren.

Abonnement afsluiten

Wilt u een abonnement op uw installatie afsluiten? Dan vragen wij u om contact op te nemen via 076 - 597 2229.

We zullen uw aanvraag dan beoordelen en bekijken of wij u een contract kunnen aanbieden.

vdBuijsInstall heeft een aantal voorwaarden voor het aangaan van een abonnement. De voorwaarden kunt u bekijken op deze pagina

Fijn dat je er bent!

Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

Accepteren Weigeren
Buster