Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Verwarming

  vdBuijsInstall kan u als installateur op diverse vlakken van dienst zijn op het gebied van verwarming. Compleet nieuwe verwarmingssystemen of juist het vervangen van bijvoorbeeld een cv-ketel of een radiator behoren allemaal tot de mogelijkheden. Een greep van de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor u zijn:

  Vloerverwarming

  Vloerverwarming is tegenwoordig de standaard en heeft vele voordelen. Het zorgt voor een geleidelijke verdeling van de warmte in de ruimte en werkt op basis van laagtemperatuur. Hierdoor is het verwarmen van ruimten door middel van vloerverwarming een stuk energiezuiniger in vergelijking met hoogtemperatuurs-radiatoren. Een ander voordeel van vloerverwarming is dat deze slangen in de zomer ook gebruikt kunnen worden voor vloerkoeling als u een warmtepomp heeft met deze functie.

  Warmtepomp

  De warmtepomp wordt nu standaard geplaatst in nieuwbouw omdat gas door wetgeving niet meer mag worden toegepast. Warmtepompen zijn beschikbaar in verschillende technieken. Zo zijn er warmtepompen die warmte uit de bronnen uit de grond kunnen halen en warmtepompen die de warmte uit de buitenlucht halen. 
  Voordat een warmtepomp kan worden toegepast is het wel belangrijk dat de woning of bedrijfsruimte hier op voorbereid is. Er zal vloerverwarming moeten liggen, het huis moet volledig geïsoleerd zijn (wanden, dak, vloer) en voorzien zijn van dubbel glas. Benieuwd of uw woning al geschikt is voor een warmtepomp? Doe dan hier onze warmtepomp check. 

  cv-ketel

  In de meeste situaties in woningen wordt er nog verwarmd door middel van een cv-ketel. De cv-ketel verwarmt op gas en is vaak eenvoudig te vervangen. De cv-ketel kan het beste jaarlijks worden onderhouden om de levensduur en werking te optimaliseren. 

  Onze service & onderhoud afdeling kan dit voor u uitvoeren, de voorwaarden die worden gesteld voor onderhoud vindt u op deze pagina. 
   

  Radiatoren

  Radiatoren worden ook nog altijd veel toegepast ondanks de opmars van vloerverwarming in woningen. In badkamers worden vaak nog handdoekradiatoren geplaatst daarnaast zijn er ook allerlei mogelijkheden voor horizontale en verticale radiatoren in verscheidene vermogens, uitvoeringen en kleuren voor alle ruimtes. 

  Ook zijn er speciale radiatoren voor laagtemperatuurssystemen welke geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met de warmtepomp. 

  Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

  U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

  Neem contact met ons op

  Fijn dat je er bent!

  Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

  Accepteren Weigeren
  Buster