Menu Border

Water & Riolering

vdBuijsInstall kan u als installateur op diverse vlakken van dienst zijn op het gebied van waterinstallaties. Compleet nieuwe waterleidingsystemen of juist het aanbrengen van een extra tappunt in bijvoorbeeld de garage behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook kunt u er voor kiezen om een waterontharder te laten plaatsen om de kwaliteit van het water te verbeteren waardoor ook apparaten en kranen langer mee zullen gaan. 


 

Waterontharder

Wij plaatsen voornamelijk waterontharders van Lubron die werken door het toevoegen van zout. Het zout zorgt ervoor dat de hardheid van het water naar beneden wordt gebracht en er minder kalkafzetting is. Daardoor ervaart u meer comfort, wordt de levensduur van apparaten verlengd én bespaart u veel poetswerk. Het voordeel van de waterontharder van Lubron is dat zij na installatie door ons de service aan het toestel overnemen en u ook een onderhoudscontract daarop kunnen aanbieden. Zo bent u verzekerd van een goede installatie en service door de fabrikant zelf. 

Riolering

Waar water wordt gebruikt moet ook worden gezorgd voor een afvoer. Wij kunnen de riolering in huis aanleggen en/ of aanpassen. 

Als het gaat om verstoppingen in uw riool verwijzen u door naar een lokale ontstopper, wij kunnen deze dienst niet aan u aanbieden. 

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

Neem contact met ons op

Fijn dat je er bent!

Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

Accepteren Weigeren
Buster