Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Storingen en advies


  vdBuijsInstall beschikt over zijn eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Maar in een aantal gevallen kunt u ook zelf eenvoudig een storing verhelpen. Kijk hier wat u kunt doen als u een storing heeft.

  Cv-ketel

  Heeft u een storingscode op uw cv-ketel of merkt u dat u geen warm water of verwarming heeft? Tikken de radiatoren of worden ze niet allemaal meer warm? is de waterdruk laag? Het ervaren van een storing kan op vele manieren en in sommige gevallen is dit ook door u zelf op te lossen.

  Voordat u een afspraak wilt maken om een van onze monteurs langs te laten komen kunt u eerst ook zelf een aantal punten controleren. Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. Mogelijk is het eenvoudig door u zelf op te lossen.

  1. Staat de gaskraan open? 
  2. Zit de stekker in het stopcontact en zijn er geen zekeringen gesprongen in de meterkast? 
  3. Staat de kamerthermostaat hoog genoeg?
  4. Controleer de druk van cv-ketel, deze moet tussen de 1,5 en 2,0 bar staan. Is deze te laag dan moet deze worden bijgevuld. Raadpleeg hiervoor de gebruikersinstructie van uw cv-ketel. 
  5. Staat er een storingscode in het display? Noteer deze, dit is handig om te weten bij een bezoek van een monteur.
  6. Reset de ketel. Raadpleeg hiervoor de gebruikersinstructie van uw cv-ketel. 
  7. Komt de storingscode terug of zijn de problemen nog niet verholpen? Bel dan voor een om afspraak met onze service-afdeling. 

  Warmtepomp

  Er zijn diverse varianten warmtepompen waardoor de storingen ook erg uiteenlopend kunnen zijn. Als uw warmtepomp in storing is gevallen kunt u zelf eerst altijd proberen de warmtepomp te resetten, dit kan al helpen om de storing te verhelpen. Het resetten van de warmtepomp verschilt ook per merk en type. Raadpleeg hiervoor de gebruikersinstructie van uw warmtepomp. 

  Komt u er niet aan uit? Bel dan naar 076 - 597 2229

  Airconditioning

  Wij kunnen alleen onderhoud en service verlenen aan airconditioning van de volgende merken:
  LG
  Daikin

  Heeft u een ander merk airconditioning? Vraag dan of wij u kunnen helpen bij een storing/ onderhoud. 

  Overige storingen

  Heeft u storingen aan bijvoorbeeld uw Quooker, Douche-wc of iets anders? U kunt altijd bellen of wij de storing kunnen verhelpen. Maar het kan zijn dat wij u moeten doorverwijzen naar een servicepartner omdat wij niet alles zelf kunnen verhelpen.

  Zelf een storing melden bij een fabrikant? Onderstaand kunt u klikken op de fabrikant om door vewezen te worden naar de servicepagina van de desbetreffende fabrikant. 

  QuookerGeberit AquacleanSunshowerSanibroyeur, Lubron

  Storing melden

  Fijn dat je er bent!

  Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

  Accepteren Weigeren
  Buster