Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Projectmonteur Utiliteit

  Breda - fulltime - startdatum in overleg

   

  Het installeren van duurzame installaties is iets waar jij als projectmonteur Utiliteit energie van krijgt. VdBuijsInstall is een groeiend bedrijf met mooie kansen voor zowel jou als onze klanten. Ons werkgebied is regio Breda en we streven naar zoveel mogelijk projecten in de regio. Klinkt interessant toch?

   

  Dit doe je.
  Als projectmonteur Utiliteit binnen vdBuijsInstall krijg je een mooie eigen werkbus, professionele kleding én het beste gereedschap. We verzorgen de basis zodat jij vervolgens op een efficiënte manier aan de slag kunt. Je gaat zelfstandig installaties monteren op het gebied van onder andere stroom, koeling en klimaatbeheersing. Dit doe je op een verantwoordelijke, veilige en duurzame manier. Als monteur schakel je regelmatig met uitvoerders, collega’s, leerlingen en nevenaannemers. Je hebt regelmatig contact met andere dus jouw sociale vaardigheden komen goed van pas. Je werkt vaak op wat grotere projecten zoals scholen en bedrijfspanden. Samen zorg je voor een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat. Kortom een functie met een divers takenpakket waarbij je zelfstandig werkt, maar ook een fijn team hebt waar je mee samen kunt werken.

  Benieuwd wat je als monteur nog meer doet? We vertellen je graag meer over de functie onder het genot van een kop koffie.

   

  Binnen vdBuijsInstall krijg je voldoende uitdaging en heerst een vriendelijke, maar directe sfeer. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat werkt prettig! 

  Met wie ga je dit doen.

  Je maakt deel uit van ons team Utiliteit, bestaande uit ruim 15 collega's, acht collega’s op kantoor en acht monteurs in de buitendienst. Met elkaar vorm je een ervaren en waardevol team. Afhankelijk van een project werk je of alleen of met je collega want we helpen elkaar waarbij  nodig.

   

  Dit ben je. 
  Voor deze functie zijn we op zoek naar een nieuwe collega die affiniteit heeft met de installatiebranche. We vinden het belangrijk dat je interesse hebt in het vak zodat je met werkplezier aan de slag kunt en zodat jij en je collega’s van -en met elkaar kunnen leren. Samenvattend heb jij:

  • een afgeronde mbo-opleiding Installatietechniek niveau 3;
  • een servicegerichte en professionele houding;
  • enkele jaren werkervaring is een pré;
  • je hebt rijbewijs B.

  Heb jij niet de juiste opleiding, maar wel de juiste motivatie? Ook dan moedigen we je aan om te solliciteren. We bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om een leertraject te volgen, zodat jij jouw VCA en/of CO-Certificaat kunt halen.


  Dit krijg je.
  Werken bij vdBuijsInstall betekent kwaliteit, werkplezier en een informele sfeer waarbij de lijntjes kort zijn. De aantrekkelijke voorwaarden die verder gelden zijn onder andere:

  • een vast dienstverband;
  • een passend salaris op basis van jouw ervaring en wat mee gaat in jouw ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert;
  • een organisatie die oog voor jouw ontwikkeling heeft. We nemen jouw ontwikkeling serieus, met regelmatige ontwikkelgesprekken en mogelijkheden voor groei en het volgen van cursussen.

  Solliciteren doe je zo.
  Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen? Neem vandaag nog contact op met Suzanne Anemaat via werkenbij@vandenbuijs.nl of via 076 59 722 29. En als je wilt, ben je van harte welkom om een dagdeel mee te lopen zodat je kennis kunt maken met ons mooie bedrijf.

  Ben jij monteur maar ligt jouw hart meer bij Particulier, Utiliteit of Woningbouw? Binnen vdBuijsInstall zijn diverse mogelijkheden en ontwikkelingen op maat. Daarnaast is het mogelijk om jouw kennis en enthousiasme over te brengen op de nieuwe generatie. We investeren graag in jou en de toekomst!

   

  Solliciteren

  Sollicitatie
  Kennismaking
  Vervolggesprek
  Voorstel
  Aan de slag
  Contact via WhatsApp

  Fijn dat je er bent!

  Onze website maakt gebruik van de cookies van Google Analytics. Deze geven ons de mogelijkheid onze website te analyseren en verbeteren.

  Accepteren Weigeren
  Buster