Menu Border

Badkameradviseur

Breda - fulltime / parttime - startdatum in overleg

De moderne showroom van Sanidrõme van den Buijs in Breda is dé plek waar bezoekers hun reis naar hun droombadkamer beginnen. We zijn op zoek naar een creatieve en gepassioneerde verkoopmedewerker badkamers die ons team komt versterken. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Dit doe je

Als verkoper ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe badkamer of sanitair. Bij ons draait het niet om standaardoplossingen, maar om het creëren van unieke en inspirerende ontwerpen die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ze komen voor de betere badkamer en rekenen op een goed advies en inspirerend ontwerp van jou.

Je leidt bezoekers rond in de showroom, luistert naar hun wensen en vertaalt deze naar een creatief ontwerp en een passende offerte. Met behulp van geavanceerde 2D en 3D programma’s weet jij hen mee te nemen in jouw verhaal en hun visie tot leven te brengen. Dankzij jouw kennis en kunde laat je zien dat je de consument begrijpt waarbij je net dat ene stapje extra zet om hen te verassen tijdens jullie persoonlijke afspraak.

Naast het contact met klanten denk je actief mee over de inrichting van onze showroom en zorg je ervoor dat deze up-to-date is met de nieuwste trends en ontwikkelingen. 

Dit ben je

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en met voorkeur relevante werkervaring;
  • Je bent creatief, commercieel ingesteld en op de hoogte van de laatste interieurtrends;
  • Je hebt ruimtelijk inzicht en ontwerpvaardigheden en weet klanten te enthousiasmeren met jouw persoonlijkheid;
  • Je begrijpt hoe belangrijk de eerste indruk is en je krijgt energie wanneer jij jouw kennis en kunde over kunt brengen op anderen.

Dit krijg je

  • Een zelfstandige functie binnen een gezellig team;
  • Een functie voor minimaal 4 dagen, waarbij je in ieder geval op zaterdag werkzaam bent in de showroom en op maandag jouw vrije dag hebt. We hebben geen koopavonden of koopzondagen en zijn gesloten tijdens feestdagen;
  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdens jouw inwerktraject verschillende interne en externe trainingen van de fabrikant te volgen, zodat je vervolgens op een prettige manier zelfstandig aan het werk kunt.

Heb jij een opleiding die niet helemaal aansluit, maar wel passie voor het vak? Geen probleem! Samen kijken we naar een passende training zodat jij binnen deze functie optimaal kunt functioneren.

Solliciteren doe je zo.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen? Neem vandaag nog contact op met Suzanne Anemaat via werkenbij@vandenbuijs.nl of via 076 597 2229. En als je wilt, ben je van harte welkom om eerst een dagdeel mee te lopen, zodat je kennis kunt maken met ons mooie bedrijf.

Wacht niet langer en maak de eerste stap naar een mooie carrière als badkameradviseur bij Sanidrõme van den Buijs!

Solliciteren

Sollicitatie
Kennismaking
Vervolggesprek
Voorstel
Aan de slag
Contact via WhatsApp
Buster