Menu Border

Abonnementen - Onderhoudscontracten

vdBuijsInstall beschikt over zijn eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u onder andere helpen in de volgende werkzaamheden:

Abonnementen

vdBuijsInstall biedt abonnementen aan op installaties die door vdBuijsInstall zijn geplaatst. Er zijn abonnementen mogelijk op CV-ketels, Warmtepompen, Airconditioning, WTW-units, VRV- systemen, Zonneboilers en ventilatieboxen. Na installatie van een nieuwe installatie ontvangt u standaard een vrijblijvende aanbieding van ons mits deze ook in onze serviceregio valt. De serviceregio is vastgesteld om altijd binnen een korte tijd service te kunnen verlenen (ook in de avonden en weekenden). De serviceregio is verderop deze pagina te bekijken. 

Abonnementsvormen
 

Onderhoudsabonnement 
Met dit abonnement voeren wij 1x per jaar onderhoud uit aan uw installatie. Storingen kunt u dit melden aan onze afdeling Service. Een monteur kan dan worden ingepland om de storing te verhelpen. Deze arbeid en eventuele vervanging van onderdelen worden achteraf berekend. 

Onderhouds- & serviceabonnement 
Met dit abonnement voeren wij 1x per jaar onderhoud uit aan uw installatie. Storingen kunt u dit melden aan onze afdeling Serviceg. Een monteur kan dan worden ingepland om de storing te verhelpen. De arbeid voor de service zit in dit abonnement inbegrepen, eventuele onderdelen die vervangen moeten worden zullen achteraf worden berekend. Ook buiten kantoortijden is het mogelijk om gebruik te maken van de servicedienst. U kunt dan bellen met de storingslijn, waar mogelijk probeert de monteur het telefonisch op te lossen en wanneer dat niet lukt en de storing urgentie heeft zal er een monteur komen om de storing op te lossen.

Wij bieden deze optie alleen op apparaten en toestellen die door ons zijn geinstalleerd en jaarlijks zijn onderhouden. Als dat niet het geval is kunt u vragen naar de mogelijkheden of u hiervoor in aanmerking kunt komen. 

Voorwaarden abonnement

vdBuijsInstall heeft een aantal voorwaarden voor het aangaan van een abonnement. De voorwaarden kunt u bekijken op deze pagina

De volgende plaatsen vallen binnen onze regio waarin wij abonnementen kunnen aanbieden. 

Achtmaal , Bavel, Breda, Chaam, Effen, Etten-Leur, Galder, Klein- Zundert, Prinsenbeek, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Sint-Willebrord, Sprundel, Strijbeek, Teteringen, Ulvenhout, Wernhout, Zundert

Staat uw woonplaats er niet tussen? U kunt altijd bellen met de vraag om eenmalig onderhoud uit te voeren op basis van regie. Onze service-afdeling zal uw verzoek beoordelen en bekijken of wij dit voor u kunnen uitvoeren. Service abonnementen kunnen wij in andere plaatsen niet aanbieden omdat wij het serviceniveau wat wij nastreven hier niet kunnen realiseren.

Abonnement afsluiten

Wilt u een abonnement op uw installatie afsluiten? Dan vragen wij u om contact op te nemen via 076 - 597 2229.

We zullen uw aanvraag dan beoordelen en bekijken of wij u een contract kunnen aanbieden.

Buster