Wij zijn weer geopend vanaf Maandag 08:00

 • info@vandenbuijs.nl
 • 076 597 2229
 • Inloggen
 • Storing melden?
 • Menu Border

  Onze diensten

  Verwarming

  Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren aan uw verwarmingsinstallatie? Bekijk op deze pagina wat wij onder andere voor u kunnen betekenen. 

  Koeling & airconditioning

  vdBuijsInstall kan u als installateur op diverse vlakken van dienst zijn op het gebied van koeling. U kunt denken aan airconditioning voor uw woonruimte(s) of uw bedrijfsruimte(s). Meer informatie vindt u op deze pagina. 

  Water en riolering

  vdBuijsInstall kan u als installateur op diverse vlakken van dienst zijn op het gebied van waterinstallaties. Compleet nieuwe waterleidingsystemen of juist het aanbrengen van een extra tappunt in bijvoorbeeld de garage behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook kunt u er voor kiezen om een waterontharder te laten plaatsen om de kwaliteit van het water te verbeteren waardoor ook apparaten en kranen langer mee zullen gaan. Klik hier voor meer informatie. 

  Ventilatie

  Ventilatie is een steeds actueler thema in woningen, scholen en bedrijfspanden. Voor het creëren van een gezonde luchthuishouding in uw woning of bedrijfspand is een juiste keuze van ventilatie en/of luchtbehandeling nodig.
  Voor elke situatie ontwerpen wij een passend systeem afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en/of gebruiker. Klik hier voor meer informatie.

  Service & Onderhoud

  vdBuijsInstall beschikt over zijn eigen Service & Onderhoudsdienst. Deze afdeling verricht diverse werkzaamheden voor het onderhoud en beheer aan diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u onder andere voorzien in onderhoud, service en beheer. Bekijk de mogelijkheden hier. 

   

  Sanidrome van den Buijs


  In de inspirerende badkamer showroom van Sanidrome van den Buijs aan het Rithmeesterpark 15 in Breda kunt u uw complete badkamer en tegels uitzoeken samen met een van onze adviseurs. Wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden en u heeft slechts één aanspreekpunt.  
  Onze showroom heeft ook een eigen website waarop u referenties kunt zien en al een blik kunt werpen in onze showroom. Ga naar www.sanidrome.nl/van-den-buijs-breda

  Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

  U kunt altijd contact met ons nemen via ons contact formulier:

  Neem contact met ons op

  Buster